Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Bakgrund


IdrottOnline introducerades 2007 med målet att kunna erbjuda svensk idrott en stabil och driftsäker plattform för administration och kommunikation.

Beslutet att övergå till IdrottOnline togs då tidigare system inte längre levererade en stabil drift och utvecklingsmöjligheterna var begränsade. I beslutet låg också att utveckling och drift ska ske i Riksidrottsförbundets egen regi men i samarbete med externa leverantörer och samarbetspartners.

Med IdrottOnline erbjuds idrottsrörelsens medlemsförbund och föreningar ett användarvänligt system för att kunna adminstrera och utveckla sin verksamhet, både adminstrativt och kommunikativt oavsett idrott!

Ständig utveckling

IdrottOnline uppdateras med 18-20 releaser varje år. Vad som utvecklas styrs främst av dig som användarna med hjälp av din feedback till oss.

Utifrån alla önskemål jobbar vi på RF med kravställning och prioritering. Godkända utvecklingsönskemål ges till vår utvecklingsavdelning som består av ett gäng duktiga och engagerade konsulter.

Du
Du som användare av IdrottOnline är den viktigaste spelaren för oss! Den feedback vi får av dig ligger till grund för det vi kommer att utveckla inom systemet. Om du har önskemål om utveckling inom IdrottOnline så kan du gå in på vår supportsida och skicka in ett ärende.

Uppdaterad: 14 MAR 2018 17:11