Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Aktivera IdrottOnline


Så här aktiverar ni IdrottOnline för er förening 

Det är lätt att aktivera er förenings administrativa verktyg i IdrottOnline. Verktyget är kostnadsfritt för RF-anslutna föreningar.  

Om er förening inte ännu är ansluten till Riksidrottsförbundet så börjar ni med att ansöka om medlemskap i ett eller flera av RF:s medlemsförbund, även kallade specialidrottsförbund (SF). Efter ansökan om inträde inväntar ni ett godkännande.  

För anslutna föreningar:  

  1. Fyll i aktiveringsformuläret här.

  2. Utse en kontaktperson i er förening som blir huvudadministratör. Det är den personen som bygger upp ert medlemsregister och har åtkomst till de olika administrativa funktionerna. Se till att era föreningsmedlemmar vet vem som är huvudadministratör då inloggningsuppgifter och ändring av personuppgifter hanteras av denna person.

  3. När huvudadministratören är tillagd får denne ett e-postmeddelande med instruktioner om hur man loggar in. Ett användarnamn och lösenord skickas i ett separat e-postmeddelande. Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.  

 

IdrottOnline fungerar bäst med PC samt webbläsare Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge. Med övriga webbläsare och datorer garanteras inte korrekt funktionalitet.   

Observera att man tidigare har kunnat aktivera en hemsida för respektive förening. Den funktionen är nu borttagen då hemsidor via IdrottOnline tas ur bruk vid årsskiftet 2022/2023.  

Uppdaterad: 30 JUN 2022 14:17